Over Sparketeers

Sparketeers bestaat uit een team van zes enthousiaste vakidioten, die zich dagelijks inzetten om jouw organisatie te helpen!

Wat is een marketingcommunicatiestrategie? 

Marketingcommunicatie gaat over het overbrengen van jouw boodschap bij de juiste doelgroep. Strategie is hoe je dit gaat doen. Dit sluit naadloos aan bij de bedrijfsstrategie: wat willen we bereiken en hoe doen we dit?

Sparketeers heeft ruim 25 jaar ervaring in digitale communicatie. Je kunt dus wel stellen dat eigenaar Martin Koekenberg alle kneepjes van het vak beheerst.

Oké en dan nu concreet:  wat doen jullie nou eigenlijk als marketing- & communicatiebureau? Kort gezegd helpen we je zichtbaar worden bij je doelgroep. Dit kan online door middel van sociale media, het optimaliseren van je website (SEO) of adverteren. Maar daar houdt het niet op. Want een groot gedeelte van onze dag vindt nog steeds offline plaats. Hoe staat het met je huisstijl? Is je logo nog up-to-date? En welk gevoel krijg je bij het zien van je overige middelen als je briefpapier of visitekaartje?

Over ons

Sparketeers is een fullservicebureau met een voorliefde voor online communicatie. Omdat online en offline onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, kijkt Sparketeers verder dan alleen het behalen van online doelen. Het draait uiteindelijk om de complete marketingcommunicatiestrategie.

Ontmoet het team

Jolieke

Sparketeer

Martin

Sparketeer

Aniek

Sparketeer

Melanie

Sparketeer

Mathilde

Sparkle creator

Mirthe

Sparkle creator

Wil jij je aansluiten bij ons stralende team?

Word jij onze nieuwe ster? Wij staan altijd open voor nieuwe aanwinsten die met ons mee schitteren en we zijn nieuwsgierig welke vaardigheden jij in huis hebt. Stuur ons een e-mail met jouw CV, of neem rechtstreeks contact met ons op!
Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw stage bij Sparketeers? Klik dan hier!

“Sparketeers regelt al drie jaar alles ‘aan de achterkant’ voor onze festivals. Ze regelen te technische kant en creëert online campagnes. Ze monitoren wat er online gebeurd. Dat is waardevol, want met die informatie kunnen we ieder jaar een strakkere strategie opzetten.”

Rob Bults, Zwolle Unlimited

“Evenementencommunicartie daar heeft Sparketeers veel ervaring mee. Voor Agrotechniek Holland zorgt zij voor de vindbaarheid (SEO), online campagnes (SEA) en de inzet van social media. Met hun expertise zorgen zij dat het geheel beter wordt. Ze zijn goed in hun vak.”

Jurriaan Schokker, Agro Techniek Holland

“We doen een heleboel zelf op het gebied van marketing, maar voor de technische kant is het fijn om ondersteuning te krijgen van professionals. Sparketeers doet bijvoorbeeld het technisch beheer van de website, adviseert ons op strategisch niveau en ondersteunt ons bij campagnes op social media.”

Kees Kellendonk, Stichting Veilig Voedsel