Werken bij

Zin om aan de slag de gaan in ons sterrenteam? We vinden het leuk om je te leren kennen en zijn benieuwd hoe jij naar de sterren reikt om jouw en onze doelen te behalen. Plan gerust een kopje koffie met ons in om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Vacatures

Op dit moment zijn wij (nog) niet actief op zoek naar een nieuw talent. Ben jij er van overtuigd dat jij ons werk richting de sterren krijgt? We nodigen je van harte uit voor een bakkie, frisje of een borrel om kennis te maken. Laat je gegevens achter via het formulier hiernaast.

Stage-ster

Wist jij dat wij elk half jaar een plek bieden aan aanstormend talent? Volg je de opleiding grafische vormgeving, of heb je een goede basis als het gaat om kennis van WordPress? Weet jij doelgroepen op de juiste manier te raken en volg je een opleiding in de richting van communicatie of mediaredactie? Wie weet ben jij dan de nieuwste aanwinst in ons sterrenteam!

Wat wij jou bieden:

  • Een toffe plek waar je werkt voor echte klanten
  • De ruimte om je stage zelf in te richten
  • Een team vakidioten die je ondersteunen waar jij dat nodig hebt
  • Een passende stagevergoeding

Heb jij zin om jezelf te ontwikkelen binnen Sparketeers? Stuur je motivatie en CV via het contactformulier hiernaast achter en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel om de mogelijkheden te bespreken!

Vul hieronder het contactformulier in.

Choose File