Jullie tijd om te stralen:

Agrotechniek Holland

Sparketeers werkt sinds drie jaar voor het agrarische evenement Agro Techniek Holland. Dit is het grootste agrarische evenement van de Benelux, vindt om het jaar plaats, en trekt zo’n 50.000 mensen. Sparketeers verzorgt de online marketing rondom dit populaire evenement, de SEO, SEA en sociale media.

Sparketeers werkt voor Agro Techniek Holland samen met Social Media Manager Jurriaan Schokker. “We doen veel samen, en dat werkt heel goed”, zegt Jurriaan. “Je merkt dat ze veel ervaring hebben met dit soort evenementtrajecten. Dat is belangrijk, want als het moment van het evenement daar is, moet het wel stáán. En de online marketing moet ook rendement opleveren. Bij Sparketeers is dat in goede handen. Zij monitoren continu het verkeer naar de website, en schakelen direct als er minder traffic naar de website is. Met al hun expertise in online marketingzorgen ze ervoor dat ons project als geheel beter wordt.”

Hoe is het om met Sparketeers samen te werken?

“Ze zijn goed in hun vak. Daarnaast zijn ze ook nog eens betrouwbaar, spelen altijd open kaart, en wat zij beloven, doen zij. Met Martin heb je korte lijntjes, hij is positief en behulpzaam. Als het nodig is om op basis van de actualiteit spontaan actie te ondernemen, dan maakt Martin daar tijd voor. Daarin is hij flexibel.”

“Vanuit jarenlange ervaring in online marketing, geven Sparketeers ons ook strategisch advies. Ze schetsen daarbij vergezichten in de toekomst. Wat er allemaal mogelijk is, en welke stappen je kunt zetten om daar te komen. Dat doen ze integer, en zal nooit gaan voor een eigen ‘quick win’. Het is fijn om Sparketeers erbij te hebben.”

“Sparketeers schetst vergezichten voor de toekomst. En weet welke stappen je kunt zetten om daartoe te komen, met wat er online allemaal mogelijk is.”

Benieuwd naar Agro Techniek Holland?